RSS Feed

Vector Agjensi turistike Vectortours Vectori » Zagreb Prizren

Zagreb Prizren

Autobusi Zagreb Prishtine PrizrenAutobusi Zagreb Prishtinë Prizren. Agjensia Vectortours ju ofron udhëtime me Autobus modern nga Kroacia për në Kosovë dhe anasjelltas.
Me Autobus nga Zagrebi për në Prishtinë dhe Prizren mundeni të udhëtoni tri herë në javë:
Të marten, të premtën dhe të dielen
nga stacioni i autobusave në Zagreb, Peroni 202,
nisja në ora 20:00
Rezervimin e biletave të autobusit në Kroaci mundeni ta bëni përmes këtij numri të telefonit (edhe me Viber): 00385 91 9059 005
—————————————————————————————————————————————————
Autobusi i agjensis Vectortours qarkullon edhe anasjelltas nga Prizreni për Prishtinë gjer në Zagreb tri herë në javë:Të hanen, të mërkuren dhe të shtunën.
Nisja nga Prizreni bëhet në ora 19:00, kurse nga Prishtina nisja është në ora 20:30

Comments are closed.