RSS Feed

Vector Agjensi turistike Vectortours Vectori » Entries tagged with "Prishtine"

Fluturime të rregullta me aeroplan modern

Fluturime të rregullta me aeroplan modern

Fluturime të rregullta. Me agjensinë Vector jeni gjithnje afër destinacionit tuaj. Secili fluturim bëhet me aeroplan modern të kompanive më të njohura në transportin ajror. Profesionaliteti i Airlines me të cilat bashkpunon agjensia Vector, njëherit serioziteti dhe shërbimi cilësor i stafit tonë kanë bërë që numri i pasagjerëve të kënaqur te rritet pas cdo fluturimi. Vectortours ofron fluturime të rregullta nga të gjitha qendrat gjermane për në Kosovë dhe Maqedoni. Me aeroplan konfor, shërbim cilësor në aeroporte, … Read entire article »

Filed under: Vectori