RSS Feed

Vector Agjensi turistike Vectortours Vectori » Entries tagged with "Aranzhmane"

Agjensia Vector Udhetime Fluturime Aranzhmane

Agjensia Vector Udhetime Fluturime Aranzhmane

Agjensia turistike Vector (Vectortours) është themeluar në vitin 1994 në qytetin e Prizrenit në Kosovë. Vectortours është një ndër kompanitë më të specializuara që ofrojnë shërbim cilësor në transportin rrugor të pasagjerëve me autobusa modern, transportin ajror me aeroplanë të kompanive më të njohura evropiane dhe botërore. Përveq transportit rrugor dhe ajror Agjensia Vector ( Vectori ) ofron shërbime të ndryshme organizative sic janë: Organizime të ndryshme grupore, udhëtime grupore me autobus, aranzhmane për pushim veror … Read entire article »

Filed under: Vectori