RSS Feed

Vector Agjensi turistike Vectortours Vectori » Linjat

Linjat

Autobusi       Gjermani       Austri       Hungari       Kosove ◄► Kosove       Hungari       Austri       Gjermani

Qyteti Koha Stacioni
Frankfurt 09.00 Uhr Stacioni i trenit
Mannheim 10.15 Uhr Stacioni i trenit
Stuttgart 12.15 Uhr SAB (Stuttgart Airport G Busterminal) Gebäude 346 (P14)
70629 Stuttgart Flughafen
Ulm 13.30 Uhr Seligweiler 1, 89081 Ulm
München 16.00 Uhr Hackerbrücke / Arnulfstraße 17
Austri Hungari Kosove       Prishtine       Prizren

Linja Prizren – Prishtinë – Zagreb çdo të hane, të mërkure dhe të shtune në orën 19:00

Qyteti Nisja Stacioni
Prizren 19:00 Stacioni i autobusave
Prishtinë 20:30 Stacioni i autobusave
Zagreb Stacioni i autobusave

Kthimi Zagreb – Prishtinë – Prizren çdo të marte, të premte dhe të diel në orën 20:00

Qyteti Nisja Stacioni
Zagreb 20:00 Stacioni i autobusave, Peroni 202
Prishtinë Stacioni i autobusave
Prizren Stacioni i autobusave

Linjat ndërkombëtare Prizren Shkup ◄► Shkup Prizren
Prej të hënës deri të premten (2 x në ditë). E shtunë dhe e diel Nisja në ora 09:00

Qyteti Nisja Stacioni
Prizren 05.30       &       09.00 Uhr Stacioni i autobusave
Suharekë Stacioni i autobusave
Shtime Stacioni i autobusave
Ferizaj Stacioni i autobusave
Kaçanik Stacioni i autobusave
Shkup Stacioni i autpbusave

Kthimi nga Shkupi
Prej të hënës deri të premten (2 x në ditë). E shtunë dhe e diel në ora 16.00

Qyteti Nisja Stacioni
Shkup 11.30       &       16.00 Uhr Stacioni i autobusave
Kaçanik Stacioni i autobusave
Ferizaj Stacioni i autobusave
Shtime Stacioni i autobusave
Suharekë Stacioni i autobusave
Prizren Stacioni i autpbusave

Linja Prizren Shkoder Ulqin, çdo ditë në orën 06:00

Qyteti Nisja Stacioni
Prizren       06.00       Stacioni i autobusave
Shkoder Stacioni i autobusave
Ulqin Stacioni i autobusave

Kthimi Ulqin Shkoder Prizren, çdo ditë në orën 18:00

Qyteti Nisja Stacioni
Ulqin       18.00       Stacioni i autobusave
Shkoder Stacioni i autobusave
Prizren Stacioni i autobusave

Linja Prizren, Gjakovë, Pejë, Rozhajë, Berane, Podgoricë, Ulqin. Nisja çdo ditë në orën 08:00

Qyteti Nisja Stacioni
Prizren       08.00       Stacioni i autobusave
Gjakovë Stacioni i autobusave
Pejë Stacioni i autobusave
Rozhajë Stacioni i autobusave
Berane Stacioni i autobusave
Podgoricë Stacioni i autobusave
Ulqin Stacioni i autobusave

Linja Ulqin, Podgoricë, Berane, Rozhajë, Pejë, Gjakovë, Prizren. Kthimi çdo ditë në orën 06:00

Qyteti Nisja Stacioni
Ulqin 06.00 Stacioni i autobusave
Podgoricë Stacioni i autobusave
Berane Stacioni i autobusave
Rozhajë Stacioni i autobusave
Pejë Stacioni i autobusave
Gjakovë Stacioni i autobusave
Prizren Stacioni i autobusave

Comments are closed.