RSS Feed

Vector Agjensi turistike Vectortours Vectori » Vectori » Fluturime të rregullta me aeroplan modern

Fluturime të rregullta me aeroplan modern

Fluturime te rregullta nga Gjermania per Prishtine dhe per ShkupFluturime të rregullta. Me agjensinë Vector jeni gjithnje afër destinacionit tuaj. Secili fluturim bëhet me aeroplan modern të kompanive më të njohura në transportin ajror. Profesionaliteti i Airlines me të cilat bashkpunon agjensia Vector, njëherit serioziteti dhe shërbimi cilësor i stafit tonë kanë bërë që numri i pasagjerëve të kënaqur te rritet pas cdo fluturimi.

Vectortours ofron fluturime të rregullta nga të gjitha qendrat gjermane për në Kosovë dhe Maqedoni.
Me aeroplan konfor, shërbim cilësor në aeroporte, checkin dhe në bordin e aeroplanave, fluturimi i juaj bëhet relaksues dhe i rehatshëm.

Duke filluar nga Hamburg, Hannover, Düsseldorf, Frankfurt, Stuttgart dhe München për në Prishtinë dhe nga Düsseldorf e Stuttgart për në Shkup, agjensia Vector ofron shërbim profesional për rezervimin e fluturimeve tuaja.
Kuptohet që në të gjitha perfaqësitë tona në Prishtinë, Prizren, Stuttgart dhe Ulqin ju ofrojmë fluturime edhe nga Prishtina dhe nga Shkupi për në qendrat gjermane.

Rubrika: Vectori · Tags: , , , ,

Comments are closed.