RSS Feed

Vector Agjensi turistike Vectortours Vectori » Vectori

Fluturime të rregullta me aeroplan modern

Fluturime të rregullta me aeroplan modern

Fluturime të rregullta. Me agjensinë Vector jeni gjithnje afër destinacionit tuaj. Secili fluturim bëhet me aeroplan modern të kompanive më të njohura në transportin ajror. Profesionaliteti i Airlines me të cilat bashkpunon agjensia Vector, njëherit serioziteti dhe shërbimi cilësor i stafit tonë kanë bërë që numri i pasagjerëve të kënaqur te rritet pas cdo fluturimi. Vectortours ofron fluturime të rregullta nga të gjitha qendrat gjermane për në Kosovë dhe Maqedoni. Me aeroplan konfor, shërbim cilësor në aeroporte, … më shumë »

Agjensia Vector Udhetime Fluturime Aranzhmane

Agjensia Vector Udhetime Fluturime Aranzhmane

Agjensia turistike Vector (Vectortours) është themeluar në vitin 1994 në qytetin e Prizrenit në Kosovë. Vectortours është një ndër kompanitë më të specializuara që ofrojnë shërbim cilësor në transportin rrugor të pasagjerëve me autobusa modern, transportin ajror me aeroplanë të kompanive më të njohura evropiane dhe botërore. Përveq transportit rrugor dhe ajror Agjensia Vector ( Vectori ) ofron shërbime të ndryshme organizative sic janë: Organizime të ndryshme grupore, udhëtime grupore me autobus, aranzhmane për pushim veror … më shumë »