RSS Feed

Vector Agjensi turistike Vectortours Vectori » Vectori » Agjensia Vector Udhetime Fluturime Aranzhmane

Agjensia Vector Udhetime Fluturime Aranzhmane

Agjensia turistike Vector VectortoursAgjensia turistike Vector (Vectortours) është themeluar në vitin 1994 në qytetin e Prizrenit në Kosovë. Vectortours është një ndër kompanitë më të specializuara që ofrojnë shërbim cilësor në transportin rrugor të pasagjerëve me autobusa modern, transportin ajror me aeroplanë të kompanive më të njohura evropiane dhe botërore.

Përveq transportit rrugor dhe ajror Agjensia Vector ( Vectori ) ofron shërbime të ndryshme organizative sic janë: Organizime të ndryshme grupore, udhëtime grupore me autobus, aranzhmane për pushim veror dhe dimror, përgatitje konferencash, seminare etj…

Perfaqesitë tona, sidomos në Prishtine, Stuttgart, Prizren dhe Ulqin ofrojnë shërbim profesional në të gjitha fushat rreth udhëtimit me autobus, fluturimi me aeroplan dhe turizmit. Stafi i kualifikuar për udhëtime, fluturime dhe turizëm cilsorë bënë ç’mos që ju ( klientët e agjensisë Vectortours ) të ndiheni mirë, të bëni udhëtime të rehatshme dhe të kaloni pushime relaksuese.

Të gjitha Linja e autobusit i gjeni këtu, klikoni

Rubrika: Vectori · Tags: , , , ,

Comments are closed.